Verzendkosten

Bestellingen boven de €50,- (excl. btw) worden gratis verzonden. De standaard kosten van verzending zijn €5,50. Als je een bestelling plaatst, zie je in het winkelmandje ook de verzendkosten staan. De verzending en bezorging verloopt via PostNL en is te volgen via een track & track code die naar het opgegeven email adres wordt verzonden.

Buitenland

Naast Nederland en België kunnen we ook in andere landen leveren. In dat geval kunt u even contact met ons op nemen.


Wat is de levertijd?

We verzenden jou bestelling binnen 1-2 werkdagen. Zodra we je bestelling en betaling hebben ontvangen starten we met de voorbereidingen en de productie van het ontwerp. We streven er altijd naar om je ontwerp binnen 1 werkdag klaar te hebben voor verzending zodat deze zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Let wel: PostNL bezorgd niet op zondag en feestdagen. SaleStickers.nl is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies of beschadiging door PostNL.

Bestelling geplaatst op:  Uiterlijk bezorgd op:
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Track & Trace (volg je bestelling)

De bestelling wordt netjes in een stevige verpakking verstuurd en deze is online te volgen met een track & trace code. We houden je per mail op de hoogte van de levering.